innebandy

I gr hade jag innebandy match mot obbola, vi vann med 10-0 :) Jag gjorde inget mål men en assist! :P
snart ska vi fara och kolla på Linus match, hoppas de förlorar ;P
jag har inte gjort så mycket mer! i fredags hade vi No-prov (blev flyttat en dag) jag tror det gick ganska bra!
 Men hejdå!

Frisk! :)

I dag for jag till skolan igen. Det var 7st sjuka i klassen! :S Men vi ska ha ett No prov i morgon:S Om magnetism! Inte kul. Fast det blir pannkaka i morgon, det är kul! xP okej hejdå och godnatt!

Sjuk! :(

I dag var jag hemma från skolan, hade ont, och var lös i magen! :( När mamma kom hem sa hon att jag var varm.): Men jag tror att jag kan fara till skolan i morgon :)
Jag har ett på tv, och sovit för det mesta!:P Men alvarligt, när man är hemma och inte har något att göra, så längtar man faktiskt till skolan, iallafall till sina kompisar! :)
Aja, bilderna jag la ut i går har jag gjortom själv på picnik! kan lägga ut de igen! klicka på de så blir de större! :)  ÄLskar bilden på Justin! SÖÖÖÖÖÖÖÖT! <3

JUSTIN BIEBER! <3


I LOVE JUSTIN BIEBER!


Justin Bieber-Pray♥

Jag, satt nyss och lyssnade på Justin Biebers låt Pray. Förut tyckte jag att den var jätte konstig, men då fattade jag inte allt i låten! Men nu så har jag hört den med svensk text, och då fattade jag hur sjukt fin låten igentligen var! 
Nu är Pray typ den finaste låten jag någonsin hört!♥  Så om ni inte fattar vad någon låt igentligen handlar om, använd google översätt! ♥♥♥♥ÄLSKA JUSTIN♥♥♥♥

Ny design!

Nu har jag en ny design som jag hittade på www.snyggareblogg.se, kolla där om ni vill ha en ny design! ♥

Marsvin♥

Jag kollade lite i min blogg då jag såg mitt första inlägg, jag skrev att jag skulle skriva om Justin, vad jag gör, och om marsvinen. Det har jag inte gjort än så jag tänkte skriva ett inlägg om mina småa, söta ♥marsvin♥          

Jag har två hanmarsvin som heter Jordgubb och Balo, båda är tre år och båda ÄLSKAR godis!
Balo är smal och feg, han sitter hela tiden i sitt hus! Och Jordgubb är tjock och modig, han sitter hela tiden vid matskålen och väntar på mat xP! Jordgubb har haft en varbula på halsen, så vi for till vetterinären så fick han tömma den! nu är det ett öppet sår som jag måste gå och tvätta nu! Hej då! ;)


Hemkunskap

I dag hade tjejerna hemkunskap, vi bakade grahamsbullar! :) (fast det är mer som bröd än bullar!) Killarna hade No då. Haha, kolla på Evvesblogg.blogg.se så ser ni att jag har vunnit på gissabilden! xP Jaa, vad ska jag skriva? sitter framför datorn och ser på tv just nu! men hej då! :)

Vanlig skoldag

I dag var det en helt vanlig skoldag, förutom att vi hade syslöjd för första gången i 5:an, vi hade ju träslöld förra terminen! och sen hade jag tyska, men inget annat speciellt. Nu sitter jag framför datorn och chillar ;P

fotbollslaget

I lördags sov vårat fotbollslag i bönhuset i stöcke, vi hade jätte kul! :) vi spelade pingis, sjöng singstar (fast på xbox 360) spelade gitarhero (stavning), körde råttfällan (ett spel som jag inte hade spelat sen dagis ;) ) ,hade tävlingar m.m. vi somlade inte fören halv 2 på natten! ;P och vaknade kl.9.00 :S Och jag hade innebandy match efter åt, så jag var ganska trött! :P vi vann i allafall matchen med 3-1, men vi spelade nästan helatiden på deras planhalva men skotten ville inte gå inn! :S

Hej Jessica! ;P

Hej Jessica! Fortsätt läsa min blogg! :) Säg åt Ellen att jag inte är farlig! xP

tandläkaren :(

I dag var jag hos tandläkaren och drog uten tand:S jag har gjort det förut, men  den här gången tog det längre tid och det gjorde ont efter åt! I februari någon gång måste jag dra ut en till tand för den andra tanden som ska komma orkar inte trycka upp den, så vi måste hjälpa den nya tanden! :( Men i dag hade vi sista gången Frida hos oss (vi håller på med en utstälning på bildmusset om någon hjärn tumör :) ) Och i dag målade vi med flytande blyerts. Det var ganska kul. :)


 Ny Picnik bild xP

Picnik

Jag har gjort om en Justin bild på Picnik. Testa! detär gratis och du kan använda vilken bild du vill!

så här blev bilden:GOTT NYTT AR! 2011! :)

Gott nytt ar, hoppas att er att 2010 har varit jätte bra, och att 2011 ska bli ännu bättre! ;)
Idag akte vi hem fran stället vi firade nyar pa. det var ungefär 30 personer där, och hälften var barn ;P men mäst sma barn! Det var tva större barn somvi var med, men de skulle inte sava där som vi andra skulle!
I övermorgon far vi hem till Sverige, och nagra dagar efter det ska jag ha innebandycup, LÄNGTAR! :)
Önskar er lycka till 2011!

RSS 2.0