Skola!

I dag var jag på skolan, vi hade engelska första timmen, då hade vi redovisning avvårat "nya namn" vi har letat redaa på något namn på enstad eller land eller flod eller sjö eller vad som helst från en kartbok och sen skulle vi forska om det och redovis muntligt på engelska :S det var jätte läskigt!! i går var jag med Emelie och delade ut några jultidningar som vi har sålt. Och gjorde läxan både igår och idag. :/ men i allafall nu lyssnar jag på Justin och spelar dator. Den bästa låten av justin bieber är down to earth, om ni inte vet det så handlar låten om justins föräldrars skildsmässa! jag såg nyss en video där han gråter samtidigt som has sjunger den, stackarn :"(.


HAPPY B-DAY MY WORLD

grattis, my world 1 år I DAG!!

BELIBERS GLÖMM INTE!!!

Belibers glömm inte albumet my world s 1 års dag den 17:de alla belibers som vill hylla My world ska ha något lila på sig den 17 november!Första inlägg! :)

Japp, det här är mitt första inlägg. Jag kommer att skriva om vad jag gör på dagarna, min idol Justin Bieber, mina marsvin m.m :] men iallafall i dag var jag på skolan, vi hade dans på idrotten i dag typ folkdans eller jag vet inte riktigt vad det hette! :P det var faktiskt ganska kul ;P när jag kom hem gorde jag läxan, följde med och hämta Ewe hos Ellen, såg på tv och startade bloggen :D

RSS 2.0