Justin 17 i morgon

I morgon blir Justin Bieber 17 år!! ♥

Sjuk :(

Förra veckan VAR världens sämsta vecka, vi hade ju skidor som jag sa men jag blev sjuk, så jag kunde inte vara på övernattningen och sen åkte jag hem tidigare på Lisas filmkväll, och jag kunde inte åka på sesongens sista Innebandymatch ): jag kunde inte till skolan i dag heller.

VÄRLDENS tråigaste vecka!

Alvarligt det här är världens tråkigaste skolvecka! vi har skidor alla daar i veckan och måste åka1000000000km
Nej, men typ 3 km per dag, och i morgon måste vi åka 2 varv altså 6km :(((( Hatar skidor!
Men i morgon ska våran klass sova på villan, och på lördag ska jag på filmkväll hos Lisa! :)

Javi kanske inte ska sova i en sån villa som på bilden, men nästan ;)

Haha

Har tagit det här från Evvesblogg.blogg.se

Skriv ditt namn vanligt: Amalia
Skriv ditt namn och blunda: amaloa
Skriv ditt namn med näsan: amalia
Skriv ditt namn med armbågen: akmasloi9az
Skriv ditt namn och kolla på skärmen: amalia


haha, min feta armbåge! ;)

Haha

Har tagit det här från Evvesblogg.blogg.se

Skriv ditt namn vanligt: Amalia
Skriv ditt namn och blunda: amaloa
Skriv ditt namn med näsan: amalia
Skriv ditt namn med armbågen: akmasloi9az
Skriv ditt namn och kolla på skärmen: amalia


haha, min feta armbåge! ;)

Onsdag

som ni kanske ser har jag gjort en kategori som heter Justin Bieber, funderade om jag skulle göra en som hetter tandläkaren ;)
I dag hade vi Idrott, bedminton och Pingis, ganska kul :) Vi hade också Ma, Sv, so IUP m.m inget specielt. PÅ IUP:n har jag bild: rita händer, ganska svårt :S men man blir ju bättre :)) Nu sitter jag och ser på TV, vad gör man igentligen när man är över 10 om man inte ser på TV eller spelar på Datorn eller Telefon?? Fundera på det du! ;)

Drog ut en tand igen! :( + Allahjärtansdag ♥♥ :)

I dag drog jag ut en tand igen :( Men nu har jag bara en tand till att dra ut! :) I dag hade vi slöjd, jag gjorde nästan klart min kudde. Sen ska vi sticka. I dag fick vi en chokladboll till lunchen, för det är ju allahjärtansdg! ♥♥♥♥♥♥♥Neversaynever 3D kommer på bio i mars(sverige)

hahahahahahahhaa..... lol xD

Tandbajs! :(

I dag var jag hos tandläkaren, :( Jag har haft ont i en tand så vi ringde dit så jag fick komma. När jag var där så sa tandläkaren ba: Jaa, asså vi hade ändå tänkt att dra bort den där, fast de tgjorde vi inte. Men det är lika bra att dra bort den nu du. Så när måndagen är slut mommer jag ha dragit ut 3 tänder på 2 månader :,( Och jag var ju helt oförbered att dra ut en tand så.. Men äfter det gick jag och mamma och köpte fika att ta med oss hem! :)


öhm...? :P

hehe, kom inte på någon rubrik :P men i dag hade vi elevensval, jag har fördjupning och forskar om spökdjuret med Maja! :) Vi hade också bild, rutnäts-förstoring :) det är kul. Nu har de flesta gjort klart den, så nu kalkerar vi de och målar kalkeringen i vattenfärg! :D Hemma har jag gjort klart läxan och spelat på datorn.
De flesta längtar väll till alla hjärtansdag? okej kanske inte längtar, men jag kommer att DÖ på alla hjärtansdag. Jag ska dra ut min 3dje sista mjölktand :,( den är ju inte lös :(

Hejdå! :)

RSS 2.0